Køkkenrenovering2018-07-16T13:25:31+00:00

Køkkenrenovering

Når du står foran en køkkenrenovering, er der et dusin beslutninger at tage – en masse detaljer at forholde sig til. I den forbindelse er det rart, hvis man ikke skal tænke så meget over, hvordan det praktiske bundarbejde skal udføres. Derfor har vi udviklet en lille niche, hvor vi i køkkener såvel som badeværelser står for al det praktiske i renovering af disse rum.

Vi kan være kontaktleddet til andre håndværksgrupper, hvis I skal have gennemrenoveret eller stå for at alle flader er renoveret klar til montering til aftalt tid.

Når køkkenet er valgt, er stilen lagt, og det er vores fornemmeste opgave at udføre smukt stilrent arbejde, der passer til jeres valg.

Oftest falder det bedst ud at vægge og lofter er en diskret tilpasset baggrund til det nye køkken, som er detaljen, øjet skal fokusere på, men ønsker du en kulør eller flere eller en smuk tapetdekoration ved spisepladsen eller på en bagvæg, så er det også blandt de ting, vi udfører.

Søger du råd og vejledning om malerarbejde? Eller har du en konkret opgave, vi skal give tilbud på?

Brug nedenstående kontaktformular til at komme i kontakt med os. Så lover vi at svare tilbage inden for 48 timer. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Dit fornavn og efternavn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummerer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Indtast de fire tal/bogstaver nedenfor
captcha